Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä toiminnallisuuden, mukavuuden varmistamiseksi ja tilastojen kerämiseksi. Voit muuttaa tätä asetusta koska tahansa napsauttamalla "Muuta asetuksia". Jos hyväksyt tämän evästeiden käytön, napsauta "Kyllä, hyväksyn."

Kesätyöntekijä, autotekninen tiimi
Avoin paikka

Kesätyöntekijä, autotekninen tiimi

Suomi | Vantaa

Kesätyöntekijä, autotekninen tiimi

Robert Bosch Oy | Suomi | Vantaa | Automotive Aftermarket | Aloituspäivä: sopimuksen mukaan

Tahtoisitko ideasi osaksi elämää helpottavia teknologioita? Olivatpa kyseessä liikkumisen ratkaisut, kulutustavarat, teollinen teknologia tai rakennus- ja energiateknologia, Boschilla olet mukana parantamassa ihmisten elämänlaatua maailmanlaajuisesti. Tervetuloa joukkoomme.

Automotive Aftermarket -toimiala tarjoaa jälkimarkkinoille ja korjaamoille eri puolilla maailmaa laajan diagnostiikka- ja korjaamotyökaluvalikoiman, runsaan varaosavalikoiman ja korjausratkaisuja sekä henkilöautoihin että hyötyajoneuvoihin. Vastaamme myös Bosch Car Service -korjaamoiden franchising-toiminnasta sekä tarjoamme autotuotteiden ja -järjestelmien teknistä asiakaspalvelua.

Yhteenveto

Tehtäväsi osana suurempaa kokonaisuutta

  • tekninen neuvonta: vastaat asiantuntevasti, ystävällisesti ja tehokkaasti Bosch Car Service -ketjun mekaanikkojen teknisiin kysymyksiin puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta
  • teknisiin koulutuksiin liittyvien käytännönjärjestelyiden hoitaminen
  • myyntitiimimme tukeminen teknisissä kysymyksissä osaamisesi mukaan
  • muut teknisen tiimin avustavat tehtävät

Vahvuusalueitasi ovat

  • kyky omaksua autoihin liittyvät tekniset asiat ja selvittää ne ymmärrettävällä tavalla asiakkaallemme: tyytyväinen asiakas on onnistumisesi mittari
  • käytännön työkokemus autokorjaamosta ja aito kiinnostus autojen tekniikkaa kohtaan
  • hyvin edenneet autoalan AMK-opinnot
  • paineensietokyky ja oma-aloitteinen työskentelytapa
  • erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen osaaminen

Tuleva työpaikkasi tarjoaa sinulle

Tasokkaan työterveyshuollon, henkilökunta-alennuksia, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, lounasedun ja hyvät kulkuyhteydet.

Toivomme sinun työskentelevän meillä kokoaikaisesti kesä–elokuun ajan, minkä jälkeen tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkaa osa-aikatyössä opintojesi ohella. Kerrothan hakemuksessasi, minkä aikaa olisit valmis meillä työskentelemään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielekkäisiin työtehtäviin, joissa pääset kartuttamaan osaamistasi alan parhaiden asiantuntijoiden ja johtavan brändin parissa. Vaikka työskentelemme ahkerasti, meillä on rento ilmapiiri, jossa kollegaa autetaan aina. Muutamme kesällä 2019 uusiin toimitiloihin Vantaan Aviapolikseen, joten pääset hyödyntämään ne ensimmäisten joukossa. Maksamme tehtävästä työehtosopimuksen ja koulutustaustasi mukaisen palkan ja lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niihin vastaa mielellään teknisen palvelun päällikkö Otto Rosti, puh. 050 301 1052. Tavoitat hänet 1.2.2019 klo 12–16 ja 4.2.2018 klo 12–16. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekrytointi@fi.bosch.com.

Hae nyt

Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen rekrytointi@fi.bosch.com viimeistään 17.2.2019. Lisääthän viestisi otsikoksi ”kesätyöntekijä”.