Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Miksi Bosch

Löydä uusia suuntia

Suuntasi voi muuttua, mutta me tuemme sinua aina.

Löydä uusia suuntia

Oletko koskaan ollut matkalla, jolla sinulle on avautunut täysin uusi maailma? Innostuit ja huomasit, että ympäristönvaihdos saattaa avata mielesi uusille ideoille.

Miksi et kokeilisi aivan uusia näkökulmia ja näkemyksiä? Mikset vaihtaisi vaikkapa taloushallinnosta tutkimus- tai henkilöstötehtäviin? Tai ehkäpä siirtyisit projektitehtävistä johtotehtäviin. Tai miksi et lähtisi työskentelemään ulkomaille yhteen 440 tytäryhtiöstämme tai alueellisesta yrityksestämme, jotka edustavat Boschia yli 60 maassa kaikkialla maailmassa? Sinulla on rajattomat kehittymismahdollisuudet. Kun haluat syventää tai laajentaa kokemuksiasi tai löytää uusia tehtäviä tai toimipaikkoja, kerro siitä meille ja toteutamme sen yhdessä.

Kannustamme hakeutumaan uuteen tehtävään tai toimintoon, sillä siten edistämme elinikäisen oppimisen periaatteen toteutumista. Säännöllisissä ura- ja kehityskeskusteluissa laadimme suunnitelman urasi seuraavista vaiheista sekä asetamme tavoitteita henkilökohtaiselle ja ammatilliselle kehittymisellesi. Elinikäinen oppiminen tarkoittaa myös sitä, että voit kehittyä sinua kiinnostavissa asioissa. Sitä varten meillä on tarjolla esimerkiksi laaja paikallinen ja kansainvälinen koulutustarjonta sekä tukea kulttuuri- ja liikuntaharrastuksiin.

Löydä uusia suuntia

200 miljoonaa euroa

on summa, jonka sijoitamme vuosittain henkilöstön kouluttamiseen ja kehittämiseen.

Henkilökohtainen kehittyminen

Maailma ei koskaan pysähdy. Tuemme sinua, jotta voit valmistautua tulevaisuuden haasteisiin ja annamme sinulle vapauden kehittää kykyjäsi ja henkilökohtaisia vahvuuksiasi.

Luo urasi

Koska haluat itse asettaa yksilölliset uratavoitteesi, tarjoamme käyttöösi työvälineet, joiden avulla opastamme ja tuemme sinua. Keskustelemme kehityksestäsi ja tulevaisuuden suunnitelmastasi säännöllisin väliajoin — esimerkiksi tavoite- ja toteutuskeskusteluissa, ura- ja kehityskeskusteluissa tai kyky- ja työntekijäkatsauksissa.

Näytä meille pätevyytesi, persoonasi ja sitoutumisesi ja aloita urasi asiantuntija-, esimies- tai projektitehtävissä. Asiantuntemuksesi, sitoutumisesi ja kokemuksesi auttavat meitä kehittämään elämänlaatua parantavaa teknologiaa ja innostamaan asiakkaitamme.

Luo oma henkilökohtainen urasuunnitelmasi. Hyödynnä Boschin tarjoamia lukemattomia mahdollisuuksia.

Suunnittele urasi kanssamme

Tavoite- ja toteutuskeskustelu

Kehityskeskustelu

Kehityskeskustelu

Keskustelet vuosittain tehtävistäsi ja projekteistasi esimiehesi kanssa, käyt läpi saavutetut tavoitteet ja suunnittelet tulevaa vuotta. Saat palautetta suorituksestasi ja vahvuuksistasi.

Samalla keskustelet tavoitteistasi ja siitä, kuinka voimme tukea sinua niiden saavuttamisessa. Jos tavoitteet muuttuvat vuoden mittaan, voit luonnollisesti keskustella niistä aina tarvittaessa.

Tavoite- ja toteutuskeskustelu
Ura- ja kehityskeskustelu

Ura- ja kehityskeskustelu

Ura- ja kehityskeskustelu

Ura- ja kehityskeskustelussa keskustelet ammatillisista kehittymistoiveistasi seuraavan kolmen vuoden aikana. Keskustelun tarkoituksena on käydä läpi toiveitasi, tunnistaa tarvittavat toimenpiteet ja saada palautetta esimieheltäsi ja HR-asiantuntijalta. Uratoiveiden perusteella sovitaan yhdessä seuraavat askeleet kohti tavoitteitasi.

Ura- ja kehityskeskustelu
Osaamisen johtaminen

Osaamisen johtaminen

Osaamisen johtaminen

Osaamisen johtaminen on meillä järjestelmällinen ja hallittu prosessi, jotta voimme varmistaa, että meillä on pätevät henkilöt tekemässä oikeaa työtä oikeassa paikassa. Esimiehesi kanssa varmistat, että sinulla on sitä osaamista, jota työssäsi tarvitset.

Osaamisen johtaminen
Kyky- ja työntekijäkatsaus

Kyky- ja työntekijäkatsaus

Kyky- ja työntekijäkatsaus

Henkilöstön osaamista ja kehittymisvalmiutta käydään läpi vuosittain esimiehen ja HR-asiantuntijan toimesta. Arvioimme jokaisen henkilökohtaista ja ammatillista kehittymisvalmiutta, suoriutumista ja toimintaa. Näin voimme varmistaa, että tuemme henkilöstöämme ja tarjoamme heille ammatillisia kehittymismahdollisuuksia.

Kyky- ja työntekijäkatsaus

Jaa tämä: