Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Miksi Bosch

Ryhdy sanoista tekoihin

Missä ikinä oletkin, tiimihenkemme kulkee mukanasi.

Ryhdy sanoista tekoihin

Kuvittele, että olet juoksemassa maratonia ja menettämässä voimasi. Yhtäkkiä näet sinua kannustavia ihmisiä reittisi varrella. Samassa hetkessä saat lisää energiaa ja tunnet voivasi juosta loputtomiin.

Meillä Boschilla on erittäin vahva tiimihenki. Yrityskulttuurillemme ominainen yhteenkuuluvuus ja toisten tukeminen yhdistää henkilöstöämme kaikkialla maailmassa. Rohkaisemme toisiamme vahvistamaan tätä yhteenkuuluvaisuutta, joka auttaa meitä kehittämään innovatiivisia ratkaisuja yhdessä.

Tiimihenkemme vie eteenpäin yrityksemme perustajan perintöä. Kun Robert Bosch perusti yrityksemme yli 130 vuotta sitten, hän loi pohjan myös yhteisille arvoillemme. Tällaisia ovat esimerkiksi kunnioitus, oikeudenmukaisuus, avoimuus, luottamus, vastuullisuus sekä tulevaisuus- ja tuloshakuisuus. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa tätä kulttuuria, jonka voit itse kokea kaikkialla yrityksessämme.

Ryhdy sanoista tekoihin

80 prosenttia

henkilöstöstämme on ylpeitä siitä, että he ovat osa Boschia

Arvot, joihin toimintamme perustuu

Arvomme heijastavat tapoja, joilla harjoitamme liiketoimintaamme, eli ammatillista etiikkaamme toimiessamme asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, henkilöstön ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa.

Icon number 1

Tulevaisuus ja tuloshakuisuus

Toimintamme on tuloshakuista. Sen ansiosta voimme turvata tulevaisuutemme. Samalla luomme tukevan perustan yhtiön ja säätiön yhteiskunnallisille aloitteille.

Icon number 2

Vastuullisuus ja kestävyys

Toimimme harkiten ja vastuullisesti yhteiskunnan ja ympäristön hyväksi.

Icon number 3

Aloitteellisuus ja määrätietoisuus

Toimimme aloitteellisesti, kannamme yritysvastuumme ja työskentelemme määrätietoisesti kohti tavoitteitamme.

Icon number 4

Avoimuus ja luottamus

Viestimme tärkeistä yritystä koskevista asioista ajallaan ja avoimesti. Näiden toimintatapojen avulla luomme pohjan luottamukseen perustuville suhteille.

Icon number 5

Oikeudenmukaisuus

Kohtelemme kollegoja ja liikekumppaneita oikeudenmukaisesti, ja katsomme oikeudenmukaisuuden yhdeksi menestyksemme kulmakivistä.

Icon number 6

Luotettavuus, uskottavuus, laillisuus

Emme tee tyhjiä lupauksia, hyväksymme sopimukset sitoviksi sekä kunnioitamme ja noudatamme lakia kaikissa toiminnoissamme.

Icon number 7

Monimuotoisuus

Arvostamme ja rohkaisemme monimuotoisuutta rikkautena, ja näemme sen menestyksemme edellytyksenä.

Logo "Me olemme Bosch" Boschin testausalueella Yakeshissa, Kiinassa.

We are Bosch

Toiminta-ajatuksemme kertoo, mitkä ovat toimintamme motiivit, mitä meillä on yhteistä ja mitä me edustamme. Me haluamme jättää pysyvän jäljen maailmaan — ainutlaatuisen ja erinomaisen tiimin saavutuksena.

Jaa tämä: