Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Miksi Bosch

Ole oma itsesi

Sinun ainutlaatuisuutesi tekee meistä erityisiä. Rikastuta meitä olemalla oma itsesi.

Ole oma itsesi

Tunnistatko tilanteen, jossa keskustelet kanssasi täysin eri mieltä olevan henkilön kanssa ja jossa kyseinen henkilö saattaa tuoda aiheeseen uuden näkökulman, jota et ollut aiemmin ajatellut?

Koska tavoitteemme on parantaa kaikkien elämänlaatua, on tärkeää, että henkilöstössämme on monenlaisia ihmisiä, jotka ovat luonteeltaan, kulttuuriltaan ja osaamiseltaan erilaisia ja jotka tuovat omat näkökulmansa työhömme.

Siten luodaan ilmapiiri, joka on inspiroiva ja tuloksellinen – ja tämä on vain yksi peruste sille, miksi pidämme monimuotoisuutta yrityksemme kilpailuvalttina. Rikastuttamalla meitä omilla yksilöllisillä ominaisuuksillasi edistät yrityskulttuurimme monipuolistumista ja autat meitä uusien ideoiden ja teknologioiden toteuttamisessa.

Jaamme tietoamme ja kokemuksiamme verkostossa, johon kuuluu toimipaikkoja kaikkialta maailmassa. Näin jokainen voi hyötyä erilaisista näkökulmista. Jotta voimme säilyttää tämän monimuotoisuuden, olemme ottaneet sen osaksi yritysstrategiaamme ja arvojamme.

Ole oma itsesi
Yli

150 kansallisuutta

eri-ikäisiä naisia ja miehiä, joilla on erilaiset taidot, työskentelee Boschilla.

Monimuotoisuus on etumme

Monimuotoisuus on etumme

Monimuotoisuus on Boschin liiketoimintamenestyksen keskeinen tekijä, koska se luo edellytykset innovaatioille.

Jaa tämä: