Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Miksi Bosch

Löydä paikkasi

Tiedät itse, miten voit työskennellä parhaalla mahdollisella tavalla. Me tarjoamme sinulle tarvitsemasi edellytykset.

Löydä paikkasi

Oletko huomannut, kuinka työympäristösi voi vaikuttaa työsi laatuun? Ja että saavutat parhaat tulokset paikassa, jossa tunnet olosi mukavaksi?

Olemme vakuuttuneita siitä, että innovaatioiden syntymiseen tarvitaan riittävästi tilaa, innostavat työkaverit ja monipuolinen ympäristö. Yrityksemme koon, kansainvälisyyden, monien erilaisten liiketoiminta-alueiden ja kehittyneiden työvälineiden ansiosta löydät varmasti työympäristön, joka sopii sinulle täydellisesti.

Varmistamme sinulle toimintavapauden, jonka avulla voit keskittyä sinulle sopivan uran kehittämiseen: löydä energinen ja kokeileva start up -ilmapiiri tai paikkasi vakaassa konsernissa. Tyydytä uteliaisuutesi työskentelemällä esineiden internetiä koskevien teknologioiden parissa, ajoneuvotellisuuden alalla tai toteuta lahjakkuuksiasi kehittämällä uusia, luovia markkinointistrategioita. Tai rekrytoi uusia osaajia henkilöstötehtävissä – meillä on tarjolla sinulle monenlaisisa uramahdollisuuksia.

Luonnollisesti haluamme solmia kanssasi pitkäaikaisen työsuhteen. Siksi tarjoamme sinulle ennen kaikkea reilut työsuhteen ehdot ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Tule meille ja hyödynnä monet mahdollisuudet, joita voimme maailmanlaajuisena yrityksenä sinulle tarjota.

Löydä paikkasi

Kasvava tai start up -liiketoiminta

Boschilla on neljä liiketoiminta-aluetta ja yli 20 toimialaa, start up -tiimeistä vakiintuneisiin yritysrakenteisiin.

Globaali tai paikallinen

Noin 440 tytäryhtiötä ja paikallista yritystä noin 60 maassa

Monimuotoisia tiimejä

Boschilla työskentelee eri-ikäisiä osaajia, jotka kuuluvat yli 150 kansallisuuteen.

Boschille ulkomailla

Kun Boschin työntekijä lähetetään työskentelemään toiseen maahan, hän saa kaiken mahdollisen tuen. Näin tuemme sinua ennen ulkomaille lähtöäsi, oleskelusi aikana ja sen jälkeen. Tukijärjestelmämme:

Ennen lähtöäsi

Keskustelemme kanssasi ehdoista ja kaikista kysymyksistä, jotka koskevat ulkomailla työskentelyäsi, ja annamme sinulle mahdollisuuden tutustua tulevaan isäntämaahasi etukäteen. Kielikurssit, kulttuurikoulutus ja tutustumisseminaarit auttavat sinua hyvään alkuun pääsemisessä. Lisäksi autamme luonnollisesti omassa ja perheesi muutossa.

Oleskelusi aikana

Kokenut johtaja toimii mentorinasi oleskelusi aikana. Lisäksi autamme sinua sopeutumaan mahdollisimman nopeasti esimerkiksi erityisten työpajojen avulla. Yrityskulttuurimme on samankaltainen jokaisessa toimipaikassamme kaikkialla maailmassa. Sen ansiosta tunnet olosi kotoisaksi missä tahansa oletkin.

Paluusi jälkeen

Tuemme sinua ja perhettäsi myös palatessasi takaisin kotimaahasi. Autamme sinua suunnittelemaan ja järjestämään muuttosi sekä sopeutumaan kotimaahasi mahdollisimman nopeasti esimerkiksi kotiutumisseminaarien avulla. Mentorisi auttaa sinua mielellään myös tässä vaiheessa.

Urat Boschilla

Tehtäväalueet

Muuta ideasi hyödylliseksi teknologiaksi. Olivatpa kyseessä liikkumisen ratkaisut, kulutustavarat, teollinen teknologia tai rakennus- ja energiateknologia, meillä olet mukana parantamassa ihmisten elämänlaatua maailmanlaajuisesti.

Jaa tämä: