Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Miksi Bosch

Muokkaa huomispäivän maailmaa

Tulevaisuus tarjoaa monia mahdollisuuksia. Hyödy niistä ensimmäisenä.

Muokkaa huomispäivän maailmaa

Oletko innostunut uusimmista kehityssuunnista ja seuraat jatkuvasti maailmanlaajuisia megatrendejä ja teknistä kehitystä? Kun muut ovat vasta yhdistämässä esineiden internetiä ja tekoälyä liiketoimintoihinsa, sinä ajattelet jo seuraavaa vaihetta?

Meidän kanssamme olet vain kivenheiton päässä tulevaisuuden visioidesi toteuttamisesta: Olemme tehneet yli 130 vuoden ajan työtä tulevaisuuden teknologian hyväksi.

Henkilöstömme ratkoo jatkuvasti eri alojen mielenkiintoisia haasteita, ja me tarjoamme heille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti tulevaisuuden luomiseen. Maailmanlaajuiset megatrendit, kuten digitalisaatio, synnyttävät kasvavia teollisuuden aloja, jotka mahdollistavat uusia teknologioita ja ratkaisuja. Ratkaisuja, joita juuri me olemme luomassa.

Vaikutusmahdollisuutemme ja keksintömme perustuvat taloudelliseen riippumattomuuteemme ja globaaliin verkostoomme, jossa on paljon osaamista ja ideoita.

Sinulla on mahdollisuus oppia asiantuntijoidemme osaamisesta ja rakentaa oma visiosi tulevaisuudesta yhdessä kaikkialla maailmassa toimivien kollegoittesi kanssa.

Muokkaa huomispäivän maailmaa

Vuodesta 2020 alkaen

automatisoidet autot tulevat ajamaan maanteillä ja moottoriteillä. Sen vuoksi 2 500 insinööriä eri puolilla maailmaa työskentelee kuljettajia avustavien järjestelmien parissa..

Jaa tämä: