Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Miksi Bosch

Tasapainota elämäsi

Valitse työsi elämäntapasi mukaan. Me tuemme sinua yksilöllisesti.

Tasapainota elämäsi

Oletko koskaan nähnyt matkapuhelinta, joka toimii ilman latausta? Emme mekään ole. Emmekä ole koskaan nähneet ihmisiä, jotka pystyvät antamaan parastaan ilman, että he tekevät muutakin kuin työtä.

Meillä elämään kuuluu paljon muutakin kuin vain työnteko. Autamme sinua löytämään tasapainon työsi ja yksityiselämäsi välillä ja ymmärrämme, että elämässäsi on muitakin tärkeitä asioita, olipa sitten kyse ajasta lastesi kanssa tai iäkkäiden vanhempiesi hoitamisesta kotona. Oli kyse sitten harrastuksista, yhteiskunnallisesta osallistumisesta, ulkomailla oleskelusta tai jatko-opinnoista – yhdessä löydämme parhaat toimintatavat, jotka sopivat henkilökohtaiseen elämäntilanteeseesi. Ja koska uskomme, että ideoita syntyy kaikkialla ja että tulokset merkitsevät enemmän kuin fyysinen läsnäolo, tarjoamme joustavia työaikamalleja sekä mahdollisuuden etä- tai osa-aikatyöhön useimmissa tehtävissä.

Samanaikaisesti mahdollistamme hyvän tasapainon saavuttamisen työn ja vapaa-ajan välillä. Lisäksi tuemme henkilöstön liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Tasapainota elämäsi

Jaa tämä: