Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Miksi Bosch

Anna hyvän kiertää

Arvostamme sekä liiketoimintaamme että ympäristöämme. Säilytetään ne molemmat tuleville sukupolville.

Anna hyvän kiertää

Onko sinusta joskus tuntunut siltä, että haluaisit tukea joitakin yhteiskunnallisia hankkeita, mutta et löydä siihen aikaa työsi vuoksi?

Meillä voit tavoitella menestystä liike-elämässä ja samanaikaisesti tukea yhteiskunnallisia projekteja. Taloudellinen vahvuutemme ja riippumattomuutemme perustuu omistajarakenteeseemme. Yleishyödyllinen säätiö, Robert Bosch Stiftung, omistaa 92 prosenttia yrityksemme osakkeista, seitsemän prosenttia omistavat Robert Boschin perilliset ja lopun yhden prosentin omistaa yhtiö. Tämä rakenne varmistaa sen, ettei mikään uhkaa yhtiön itsenäisyyttä. Samalla se mahdollistaa keskittymisen pitkän aikavälin strategiaan, joka on varmistanut menestymisemme yli 130 vuoden ajan..

Säätiön ansiosta osa voitoistamme sijoitetaan kohteisiin, jotka edistävät sosiaalista hyvinvointia. Tuemme yhteiskunnallisia projekteja ja organisaatioita. Samanaikaisesti pyrimme suoraan ratkaisemaan oman aikamme ympäristöhaasteita. Ilmastonsuojelun parantaminen ja luonnonvarojen säilyttäminen kuuluvat olennaisena osana päivittäiseen työhömme.

Yhteiskunnallisen sitoutumisemme lisäksi työskentelemme myös oman tulevaisuutemme puolesta, kehitämme itseämme ja parannamme tuotteitamme ja teknologioitamme jatkuvasti. Pidämme prosessimme joustavina ja olemme läheisissä suhteissa asiakkaisiimme ja jälleenmyyjiimme ja pyrimme suojelemaan ympäristöä kaikissa toimissamme – tuotekehityksestä valmistukseen ja toimitukseen.

Anna hyvän kiertää

Toiminta-alueet

Pyrkiessään tasapainottamaan talouteen, ympäristönsuojeluun ja yhteiskuntaan liittyviä haasteita Bosch keskittyy neljään ympäristöä ja vastuullisuutta koskevaan toiminta-alueeseen.

Aurinkolämpöjärjestelmä

Ympäristö

Ympäristö

Vuosittaisilla tavoitteilla ja järjestelmällisellä ympäristöjohtamisella vähennämme luonnonvarojen kulutusta ja jätteiden määrää toimipaikoissamme kaikkialla maailmassa. Kun kyse on auditoinneista ja Boschin hyvän liiketoimintatavan periaatteista (Code of Business Conduct), huomioimme myös toimittajamme.

Aurinkolämpöjärjestelmä
Mies tehtaalla katsomassa tablettiaan

Tuotteet

Tuotteet

Parannamme jatkuvasti tuotteidemme materiaaleja ja energiatehokkuutta ja investoimme vastuullisten tuotteiden tutkimus- ja kehitystyöhön.

Mies tehtaalla katsomassa tablettiaan
Työympäristö Renningenissä, Saksassa

Henkilöstö

Henkilöstö

Edistämme henkilöstön kunnioitukseen perustuvaa yrityskulttuuria. Siten jokainen voi tehdä parhaansa taustasta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Monimuotoisuus on tärkeä osa henkilöstöpolitiikkaamme. Pidämme myös työterveyttä ja -turvallisuutta erittäin tärkeinä.

Työympäristö Renningenissä, Saksassa
Kolme henkilöä seisomassa pöydän ympärillä

Yhteiskunta

Yhteiskunta

Yhteiskuntavastuu on osa vastuullisuusstrategiaamme. Keskitymme erityisesti koulutuksen tukemiseen alueilla, jotka sijaitsevat lähellä toimipisteitämme. Tuemme esimerkiksi lupaavia tutkijoita ja rahoitamme koulutusprojekteja kehittyvillä alueilla.

Kolme henkilöä seisomassa pöydän ympärillä

Jaa tämä: