Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Tuotteet ja palvelut

Kotona

Täydellistä tekniikkaa kotiisi ja puutarhaasi.

Nurmikon leikkaaminen ja reunojen viimeistely — tämän kaiken voi tehdä nopeasti ja turvallisesti Boschin laitteilla ja työkaluilla.

Puutarhatyökalut

Vaikka et olisikaan syntynyt viherpeukaloksi, Boschin puutarhatyökaluilla lopputulos näyttää ammattilaisen tekemältä. Muotoile taitavasti pensasaidat ja pensaat, leikkaa vaivattomasti rehottavat nurmikon reunat ja silppua sitkeät oksanhaara ja lehdet. Nauti puutarhatyöstä Boschin puutarhalaitteiden ja lisävarusteiden avulla — ja luo unelmiesi puutarha.

Älykäs, tehokas ja helppokäyttöinen — lämmitys Boschin termotekniikalla

Lämmitys ja kuuma vesi

Älykästä ja tehokasta: Boschin räätälöidyt ratkaisut sisätilojen ilmastoinnille ja kotitalouksien lämminvedelle ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan huipputasoa, verkotettavia, helppokäyttöisiä ja kauniisti muotoiltuja.

Boschilla on käytössään laaja-alainen tietotaito sopivien ratkaisujen tarjoamiseen sekä kondenssitekniikassa, aurinkolämmitysjärjestelmissä, lämpöpumpuissa että myös sähkön ja lämmityksen yhteislaitteistoissa.

Jääkaappi, pesukone tai kahvinkeitin — Boschin kodinkoneet helpottavat arkielämää.

Kodinkoneet

Bosch tarjoaa ovat älykkäitä, luotettavia ja tyylikkäitä kodinkoneita arkielämää helpottamaan.

Boschin tavoite on luoda tarkoituksenmukaista tekniikkaa: Tuotteemme ovat käytettävissä siellä, missä ihmiset tarvitsevat niitä. Ne myös mukautuvat huomaamattomasti kotiisi..

Mukavaan ja hallittuun työskentelyyn — Tee se itse -sähkötyökalut Boschilta

Sähkötyökalut kuluttajille — Tee se itse

Hyvin toimivilla sähkötyökaluilla rakentaminen ja remontoiminen on kaksin verroin mukavampaa. Boschin työkaluilla sinulla on enemmän vaihtoehtoja. Voit työskennellä tarkemmin, joustavammin, turvallisemmin ja saat enemmän aikaan. Työkalumme ovat korkealaatuisia, helposti käsiteltäviä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Mitä tahansa haluatkin tehdä, Boschin kanssa se onnistuu.

Ota yhteyttä Boschiin

Odotamme yhteydenottoasi.

Puhelinnumero

Lähetä meille viesti

Keskustele kanssamme!

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotus? Ota yhteyttä. Olemme tavoitettavissa arkipäivisin klo 8-16.