Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Tuotteet ja palvelut

Teollisuus ja ammattikäyttäjät

Bosch tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita teollisuudelle ja ammattikäyttäjille.

Drive and control -teknologia: Bosch Rexroth -logolla varustetussa poolopaidassa oleva mies katsoo tablettia.

Drive and control -teknologia

Bosch Rexroth on globaalisti toimiva kumppani ainutlaatuisella huipputeknologiaa ja esimerkillistä asiantuntemusta edustavalla liikkuvuussovellus-, tehdasautomaatio sekä laitteisto- ja prosessiteknologiavalikoimallaan. Osaavat työntekijämme kehittävät jatkuvasti turvallisia, monipuolisia ja luonnonvaroja säästäviä ratkaisuja maailmanlaajuisesti. Sekä kone- että laitevalmistajat kuten myös loppukäyttäjät hyötyvät monitoimisista innovaatiostamme, jotka on suunniteltu käytettäviksi myös tuotantoympäristöissä.

Suuri lämmöntuotantoyksikkö Boschilta tehtaan sisällä

Suuret lämpövoimalat ja järjestelmäratkaisut

Älykäs ja tehokas — Bosch tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja prosessilämmön ja höyryn sekä hajautettujen energiajärjestelmien hallintaan.

Bosch toimittaa tarkkaan räätälöityjä ja huipputehokkaita järjestelmäratkaisuja kaupalliseen ja teolliseen käyttöön, kuten esimerkiksi teollisuuskattiloita, lämmön ja energian yhteistuotantoyksiköitä, ilmastointisovelluksia ja lämmön talteenottojärjestelmiä.

Boschin poravasara

Sähkötyökalut ammattilaisille

Bosch kehittää innovatiivisia, korkealaatuisia sähkötyökaluja, joiden avulla taatusti pystytään tuottamaan ammattimaista tulosta eri työalueilla. Työkalumme on suunniteltu helpottamaan työtäsi, ne ovat luotettavia, tehokkaita ja kestäviä täyttäen korkeimmatkin vaatimukset. Boschin johdottomat työkalut erottautuvat edukseen pitkän käyttöikänsä, erinomaisen suorituskykynsä ja erittäin pitkien toiminta-aikojensa ansiosta.

Boschin Security Systems -yksikön valikoima: esim. videovalvonta-, murtoilmaisu-, palovaroitusjärjestelmät ja puheohjatut evakuointijärjestelmät kuten myös pääsyn valvonta- ja hallintajärjestelmät

Turvatekniikka

Pyrimme suojelemaan elämää, rakennuksia ja omaisuutta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat videovalvonta-, rikosilmoitus- ja palovaroitusjärjestelmät sekä ääniohjatut evakuointijärjestelmät kuten myös kulunvalvonta- ja hallintajärjestelmät. Ammattimaiset audio- ja konferenssijärjestelmät ääni- ja puheviestintään sekä musiikkiin täydentävät valikoiman.

Bosch Industrial Sales

Bosch Industrial Sales

Maailman suurin autoteollisuuden alihankkija pystyy tarjoamaan kokemuksensa ja osaamisensa projektisi käyttöön. Yhtiö tunnetaan ympäri maailmaa laadustaan ja laajamittaisesta tuotantokapasiteetistaan, ja siksi se voi tarjota oikeita tuotteita oikeaan hintaan myös sinulle.

Ota yhteyttä Boschiin

Odotamme yhteydenottoasi.

Puhelinnumero

Lähetä meille viesti

Keskustele kanssamme!

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotus? Ota yhteyttä. Olemme tavoitettavissa arkipäivisin klo 8-16.