Tuotteet ja palvelut

Liikkuminen

Bosch yhdistää laaja-alaisen ajoneuvoteknologian asiantuntemuksensa laitteistoihin, ohjelmistoihin ja palveluihin ja tarjoaa siten kokonaisvaltaisia ratkaisuja liikkumiseen.

Laaja-alaisella teknisellä asiantuntemuksellaan Bosch kehittää älykkäitä liikkuvuusratkaisuja laitteisto-, ohjelmisto- ja palvelualoilla.

Portaali liikkumiseen liittyville ratkaisuille

Boschin liikkumiseen liittyvien ratkaisujen portaali esittelee huipputuotteemme verkottuneen liikkumisen, automatisoidun liikkumisen ja sähköisen liikkumisen aloilta. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme ja palveluihimme, jotka ei ole kehitetty vain henkilöautoille, vaan myös hyötyajoneuvoille, kaksipyöräisille, off road -ajoneuvoille sekä laiva- ja kiskokuljetuksille.

Boschin palvelu kaikille automalleille - maailmanlaajuisesti

Bosch Car Service

Boschin palvelu kaikille automalleille — maailmanlaajuisesti

Yli 16 000 Boschin sertifioimassa autohuollossa kuljettajat hyötyvät ensiluokkaisesta palvelusta, asiantuntevasta tietotaidosta ja OEM-laatuisista varaosista. Mekaniikasta sähköjärjestelmiin ja diesel-teknologiaan — asiantuntevat ammattilaisemme työskentelevät huippumoderneilla testauslaitteilla.

Boschin korjaamojen maailma tarjoaa huoltokorjaamoille diagnostiikkaohjelmistoja ja -laitteistoja, koulutusta ja kumppaniohjelmia.

Korjaamo-maailma

Bosch tarjoaa huoltokorjaamoille diagnostiikkaohjelmistoja ja -laitteistoja, koulutusta ja kumppaniohjelmia. Uusimmalla testausteknologiallaan Bosch tukee huoltokorjaamoita diagnoosien tehokkaammassa, turvallisemmassa ja nopeammassa suorittamisessa. Ensiluokkainen autoalan pätevyytemme ja tietotaitomme on kaikkien huoltokorjaamoiden saatavilla.

Ota yhteyttä Boschiin

Ota yhteyttä Boschiin

Odotamme yhteydenottoasi.
Puhelinnumero

Lähetä meille viesti

Keskustele kanssamme!

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotus? Ota yhteyttä. Olemme tavoitettavissa arkipäivisin klo 8-17.