Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Tuotteet ja palvelut

Liikkuminen

Bosch yhdistää laaja-alaisen ajoneuvoteknologian asiantuntemuksensa laitteistoihin, ohjelmistoihin ja palveluihin ja tarjoaa siten kokonaisvaltaisia ratkaisuja liikkumiseen.

Liikkuvuus
Laaja-alaisella teknisellä asiantuntemuksellaan Bosch kehittää älykkäitä liikkuvuusratkaisuja laitteisto-, ohjelmisto- ja palvelualoilla.

Portaali liikkumiseen liittyville ratkaisuille

Boschin liikkumiseen liittyvien ratkaisujen portaali esittelee huipputuotteemme verkottuneen liikkumisen, automatisoidun liikkumisen ja sähköisen liikkumisen aloilta. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme ja palveluihimme, jotka ei ole kehitetty vain henkilöautoille, vaan myös hyötyajoneuvoille, kaksipyöräisille, off road -ajoneuvoille sekä laiva- ja kiskokuljetuksille.

Bosch pitää sinut liikkeellä.

Bosch Automotive Aftermarket

Bosch pitää sinut liikkeellä.

Boschilla on tarjolla laaja varaosavalikoima jälkimarkkinoille ja korjaamoille, uusista ja vaihto-osista korjausratkaisuihin sekä korjaamolaitteita kuten diagnostiikkalaitteisto ja -ohjelmisto. Huoltokoulutuskursseillaan ja kumppaniohjelmillaan Bosch tarjoaa autoteollisuuden asiantuntemusta ja tietämystä huoltoteknikoilla kaikkialla maailmassa. Siten korjaamot voivat testata ja korjata tehokkaammin, turvallisemmin ja nopeammin.

Boschin palvelu kaikille automalleille - maailmanlaajuisesti

Bosch Car Service

Boschin palvelu kaikille automalleille — maailmanlaajuisesti

Yli 16 000 Boschin sertifioimassa autohuollossa kuljettajat hyötyvät ensiluokkaisesta palvelusta, asiantuntevasta tietotaidosta ja OEM-laatuisista varaosista. Mekaniikasta sähköjärjestelmiin ja diesel-teknologiaan — asiantuntevat ammattilaisemme työskentelevät huippumoderneilla testauslaitteilla.

Bosch eBike Systems - drive systems for pedal assist e-bikes

eBike systems

Drive systems for pedal-assist eBikes

We develop, produce, and market products that fascinate people. Our systems enable mobility that is more individual, sustainable, and connected than ever before. Bosch eBike Systems stands for quality and reliability, cooperative partnership with customers, dealers, and manufacturers, as well as optimum service.

Ota yhteyttä Boschiin

Odotamme yhteydenottoasi.

Puhelinnumero

Lähetä meille viesti

Keskustele kanssamme!

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotus? Ota yhteyttä. Olemme tavoitettavissa arkipäivisin klo 8-17.