Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa

Boschin kulttuuri ja edut

Nautitaan yhdessä. Nauti työn ja muun elämän tasapainosta sekä monipuolisista työsuhde-eduista. Työskentele #LikeABosch

Shawn verkottuneessa talossa, jossa kaikki liittyy yhteen

Boschilla työsi sopii yhteen elämäntapasi kanssa.

Jokaisella on oma painopisteensä elämässä. Olipa kyseessä sitten uusien ammatillisten haasteiden kohtaaminen, koulutus ja kehitys tai perheen, ystävien ja harrastusten parissa useammin ajan viettäminen. Mitkä tavoitteesi sitten ovatkin — olemme joustavia. Löydetään tasapaino.

Joustava työskentely

Arkhimedes sai yhden parhaista ideioistaan kylvyssä. Tiedämme, että hyviä ideoita voi syntyä missä tahansa, ja joustavan työkäytäntömme ansiosta voit työskennellä tavalla, joka sopii sinulle, projektillesi ja tiimillesi. Myös liikkeenjohdosta vastuussa olevat henkilöt voivat sovittaa työnsä muuhun elämäänsä — ei toisinpäin.

Työ ja perhe

Työssä ei ole kyse vain sinusta; siinä on kyse ihmisistä, joiden kanssa asut, joita rakastat ja joista huolehdit. Voit huolehtia liiketoiminnasta vain, jos me autamme sinua huolehtimaan läheisistäsi.

  • Vanhemmat voivat työskennellä joustavalla aikataululla useissa toimipaikoissa. Järjestämme myös verkottumistapahtumia muiden vanhempien kanssa ‘family@bosch’-foorumilla.
  • Jos sinut lähetetään ulkomaille, tarjoamme kumppanillesi tukea työn hakuun, tutustumismatkoihin, kielikursseihin ja lisäkoulututuksiin liittyen.
  • Jos huolehdit omaisista, tarjoamme sekä lyhyt- että pitkäaikaisia ratkaisuja, esim. osa-aikatyötä.

Terveys ja hyvinvointi

Hyvinvointisi on meille tärkeää; sinulla on väliä. Voimme saavuttaa tavoitteemme yhdessä vain, jos olet onnellinen ja terve ja elämäsi on tasapainossa. Useimmat hankkeemme, jotka on kehitetty yhteistyössä johtavien asiantuntijoiden kanssa, ovat täysin maksuttomia, koska me hyödymme yhtä paljon kuin sinä. Tarjoamme useita ehkäisevän terveydenhuollon toimenpiteitä, ‘befit’-ohjelmamme, joka kattaa fyysisen ja psyykkisen terveyden; työpaikan suunnittelusta aina töihin palaavien henkilöiden integroinnin hallintaan saakka. Autamme mielellämme kaikkia hyvän mielenterveyden ja terveellisen ravitsemuksen tavoittelemisessa sekä rohkean, tasapainoisen ja lannistumattoman työympäristön luomisessa.

Kulttuuri, urheilu ja vapaa-aika

Työ vie meiltä paljon energiaa, joten jos haluat saavuttaa terveellisen tasapainon, sinun on tankattava sitä runsaasti. Tarjoamme valikoiman ravitsevia ja mukavia kursseja, kerhoja ja tapahtumia, joiden avulla voit lisätä hieman inspiraatiota, ajanvietettä ja hauskuutta Bosch-elämääsi.

Bosch arvostaa työntekijöitään

Työntekijät tekevät Boschista huipputason yrityksen. Siksi palkitsemme sinut kilpailukykyisellä palkalla, houkuttelevilla eduilla, bonuksilla ja sydämellisillä kiitoksilla. Kun Bosch menestyy, niin menestyt sinäkin. Kukoistetaan yhdessä.

Yli sata “Working Out Loud Conference” -tapahtuman osallistujaa hymyilee kameralle kädet ilmassa ja hyvällä tuulella.

Palkkiot ja tunnustus

Nautimme työstämme, mutta nautimme myös palkkioista. Jokaisella työntekijällä on väliä, joten tarjoamme houkuttelevan peruspalkan ja vertailemme yritystämme säännöllisesti laajempiin markkinoihin. Otamme jokaisen työntekijän osalta huomioon tämän yksilölliset saavutukset, erityisen roolin ja asiantuntijuuden. Yhteinen panoksemme yrityksen menestykseen tunnustetaan tätä vastaavilla yrityksen suorituskykyyn perustuvilla lisäpalkkioilla; koska huipputason suorittajat ansaitsevat huipputason palkat. Saat lisäksi kaikenkattavan lisäetupaketin, jonka voit tarjota vain maailmanlaajuinen monen alan mestari.

Kaksi Berliinissä järjestettävän ”Bosch Connected Experience” -hackathonin osallistujaa hyppää suureen palloaltaaseen.

Boschin kulttuuri

“We are Bosch“ ilmaisee selkeästi ja ytimekkäästi yritysidentiteettimme. Haluamme jättää pysyvän jäljen maailmaan — ainutlaatuisen ja erinomaisen tiimin luomana.” (Volkmar Denner, hallituksen puheenjohtaja)

Boschilla työskenteleminen tarkoittaa yhdessä pysymistä: selkeällä toiminta-ajatuksella, selkeällä painopisteellä ja selkeillä arvoilla, joiden mukaan on tarkoitus elää ja työskennellä: We are Bosch.
Työskentelemme ahkerasti asiakkaitamme ja yhteiskuntaa varten, mutta työskentelemme myös ahkerasti menestyvän ja lämpimän kulttuurin luomiseksi. Tämä vaatii rohkeaa ja itsevarmaa johtajuutta, viimeisintä teknologiaa sekä runsaasti tilaa verkottumiseen ja oppimiseen. Mitkä tavoitteesi sitten ovatkin, olemme tukevia ja joustavia.

Enjoy Boschin kanssa — Yleiskatsaus

Icon moneybag-currency

Houkutteleva palkka

Icon promotion frame

Henkilöstöalennus

Icon first-aid-cross

Holistinen terveydenhuolto “befit”-ohjelmalla

Icon scale

Tue henkilökohtaista työn ja muun elämän tasapainoasi

Icon health

Vahva, maailmanlaajuinen työntekijäkulttuuri

Icon connectivity

Työntekijäverkostot

Palkinnot

  1. Glassdoor-palkinto 2019
  2. Universum Engineering
  3. Universum Engineering
  4. Automotive TopCareer
Shawn istuu työpöydän ääressä toimistossa.

Work #LikeABosch — Hae nyt

Jaa tämä: