Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa

Aloita urasi

Mihin ikinä haluatkin suunnata Boschilta, löydät lukemattomia mahdollisuuksia ammatillisen urasi käynnistämiseen tai kehittämiseen.

Kaksi kollegaa istuu saman työpöydän ääressä ja skoolaa mukeilla, joissa on nyrkkitervehdyksen kuva.

Aloita urasi

Oletko juuri päättämässä opintosi? Sopiva paikka urasi aloittamiseen saattaa löytyä meiltä. Bosch on monipuolisempi ja kansainvälisempi kuin useimmat muut yritykset. Motivoivat haasteet ja poikkeukselliset tulevaisuuden näkymät odottavat sinua tytäryhtiöissämme ja alueellisissa yrityksissämme eri puolilla maailmaa.

bosch-career-for-pupils

Koululaiset

Oletko aikeissa laatia ensimmäiset konkreettiset urasuunnitelmasi? Bosch tarjoaa valittavaksesi monenlaisia aloja ja urasuuntia sekä mahdollisuuden kehittää kiinnostuksen kohteistasi aitoja innovaatioita. Miksi et siis tutustuisi Boschiin tulemalla meille TET-harjoitteluun tai oppisopimuskoulutukseen?

bosch-career-fo-students

Opiskelijat

Tiedämme, että sinäkin haluat muovata tulevaisuutta omilla ideoillasi, mutta ehkä et ole vielä aivan varma, miten se käytännössä onnistuu. Boschilla pääset perehtymään syvällisesti erilaisiin aloihin jo opintojesi aikana. Tule meille harjoitteluun tai töihin opintojesi aikana tai osallistu students@bosch-osaamisyhteistyöhön ja toteuta innovaatioita yhdessä meidän kanssamme.

bosch-career-fo-students

Vastavalmistuneet

Oletko vastavalmistunut asiantuntija, joka etsii sopivan haastavaa ja kansainvälisiä mahdollisuuksia tarjoavaa ensimmäistä työpaikkaa? Nuoria johtajia kouluttavan Junior Managers Program -ohjelmamme kautta opit ohjastamaan tiimisi kohti onnistumisia. Vaihtoehtoisesti voit myös keskittyä omaan erikoisosaamisesi ja paneutua Graduate Specialist Program -ohjelmamme tuella sinua eniten kiinnostaviin asioihin jopa väitöskirjaprojektin muodossa.

bosch-career-fo-students

Ammattilaiset

Riippumatta siitä, oletko kiinnostunut esineiden internetistä, sähköisestä liikkuvuudesta, kestävistä rakennuksista tai jostain muusta alasta, Boschilla pääset kehittämään innovatiivisia ja elämänlaatua parantavia ratkaisuja. Tarjoamme monipuolisen valikoiman työaloja kaikkialla maailmassa, houkuttelevia työaikamalleja ja kaiken tarvittavan tuen osaamisesi kehittämiseen.

Mahdollisuutesi opiskelijana

Tutustu Boschiin opintojesi aikana ja selvitä, millainen ura sopii sinulle. Me annamme arvokkaan alun urallesi ja tulevaisuudellesi.

Keitä etsimme

Persoonallisuutesi on etumme. Etsimme ihmisiä, jotka ovat uteliaita ja luovia, kyseenalaistavat vallitsevan tilan ja kohtaavat mielellään uusia haasteita. Ihmisiä, jotka nauttivat monimuotoisesta työympäristöstä ja niiden arvojen jakamisesta, joiden mukaisesti elämme ylpeästi Boschilla. Kasvamme yhdessä, nautimme työstämme ja inspiroimme toisiamme. Liity joukkoomme ja koe ero. Work #LikeABosch

Monimuotoisuuden taloudellinen ja sosiaalinen merkitys on tärkeämpi kuin koskaan aikaisemmin. Tarvitsemme etenkin tulevaisuuteen suuntautuneilla teollisuudenaloilla enemmän naisia digitaaliseen muutokseen osallistumiseen ja sen luomiseen.

Filiz Albrecht, Robert Bosch GmbH:n hallituksen jäsen ja työmarkkinasuhteiden päällikkö
hauskaa työssä

Work #LikeABosch — Hae nyt

Jaa tämä: