Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä toiminnallisuuden, mukavuuden varmistamiseksi ja tilastojen kerämiseksi. Voit muuttaa tätä asetusta koska tahansa napsauttamalla "Muuta asetuksia". Jos hyväksyt tämän evästeiden käytön, napsauta "Kyllä, hyväksyn."

Liity meihin opiskelijana tai vastavalmistuneena
Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Uramahdollisuudet opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Mihin tahansa haluatkin suunnata, Boschilla pääset käyttämään osaamistasi ja luomaan verkostoja ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Aloita urasi

Oletko juuri päättämässä opintosi? Sopiva paikka urasi aloittamiseen saattaa löytyä meiltä. Bosch on monipuolisempi ja kansainvälisempi kuin useimmat muut yritykset. Motivoivat haasteet ja poikkeukselliset tulevaisuuden näkymät odottavat sinua tytäryhtiöissämme ja alueellisissa yrityksissämme eri puolilla maailmaa.

BNE

Bosch Nordic Experience

8th - 11th November, 2018 in Lund, Sweden

Mahdollisuutesi opiskelijana

Tutustu Boschiin opintojesi aikana ja selvitä, millainen ura sopii sinulle. Me annamme arvokkaan alun urallesi ja tulevaisuudellesi.

Harjoittelu

Harjoittelu

Harjoittelu

Tule osaksi tiimiä ja hanki käytännöllistä, opintoihisi liittyvää kokemusta.

Harjoittelu
Työskentely opintojen ohella

Työskentely opintojen ohella

Työskentely opintojen ohella

Tarjoamme työmahdollisuuksia opintojesi ohelle. Saat arvokasta käytännön kokemusta opiskelemaltasi alalta. Ja jos haluat myöhemmin meille töihin, muistamme sinut varmasti.

Työskentely opintojen ohella
Lopputyö

Lopputyö

Lopputyö

Boschilla työskentelet innostavien, tuleville sukupolville suunnattujen ratkaisujen parissa. Kanssamme voit luoda perustan tulevalle urallesi. Kun teet meille lopputyön, saat ohjausta koko prosessin ajan. Perehdyt aiheeseesi teorian ja käytännön osalta ja laajennat omaa ammatillista verkostoasi heti urasi alussa.

Lopputyö
BNE

Bosch Nordic Experience

Bosch Nordic Experience

Bosch Nordic Experience is an international campaign developed to show the students from referred to as Nordic region that Bosch is more than you might think.

BNE

Uran aloittaminen Boschilla vastavalmistuneena

Oletko vastavalmistunut ja sinulla on työnhakua koskevia kysymyksiä? Alta löydät vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin.

Junior Managers -ohjelma

Junior Managers -ohjelma

Esimiehistämme 90 prosenttia rekrytoidaan omasta henkilöstöstämme, mikä on osittain Junior Manager -ohjelman ansiota. Yhdessä mentorisi kanssa kehitämme sinua päällikkötehtävään. Menestystekijät ovat samat kuin aiemminkin: käytännöllisyys, räätälöity sisältö ja kansainvälisyys.

Tutustu tuleviin työkavereihin ja projekteihin

Verkostoidu, ole yhteydessä ja tutustu projekteihimme sosiaalisen median kanavissamme.