Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa

Yhteistyö ja johtajuus

Innostetaan toisiamme. Innostu ja innosta muita kohti parempaa nykyhetkeä ja huomista vakaiden arvojen ja kauaskatseisuuden kautta. Työskentele #LikeABosch

LikeABosch-näyttelijä istuu robottiparturituolilla.

Bosch arvostaa arvoja

Kaikki ovat erilaisia, ja juuri se on meille tärkeää. Inspiroidu työympäristössä, jossa saat olla oma itsesi ja laajentaa maailmankuvaasi kansainvälisen yhteisön tuella. Yhteistyö, avoimuus, kunnioitus ja luottamus – sitä on Bosch.

Arvot

Yrityksemme arvomaailma on meille tärkeä. Boschin kulttuuri pohjautuu yrityksen perustaneen Robert Boschin arvoihin, joita ovat keskinäinen kunnioitus, oikeudenmukaisuus, luottamus, vastuu ja ratkaisukeskeisyys. Elämme arvojemme mukaisesti ja olemme ylpeitä Bosch-perheestämme. Kyse on muustakin kuin pelkästä johtamiseen liittyvästä sanahelinästä: inspiroimme toisiamme aidosti. Kyselyjen mukaan sitä mieltä on myös 80 % henkilöstöstämme.

Monimuotoisuus

Tavoitteenamme on parantaa kaikkien elämänlaatua ja koko maailmaa nyt ja tulevaisuudessa. Strategia on monisyinen samalla tavoin kuin henkilöstömme. Yksilöllisyys johtaa uusiin ideoihin ja teknologioihin. Koska käytettävissäsi on laaja verkosto muita Bosch-työntekijöitä, voit jakaa tietoa ja kokemuksia kansainvälisesti, vaihtaa ajatuksia ja oppia muilta asiantuntijoilta työntekijäverkostojen, globaalien projektien tai vapaa-ajan aktiviteettien kautta.

Myös entiset työntekijämme ovat erinomainen tuen ja inspiraation lähde. Bosch Management Support -ohjelman kautta järjestämme monenlaista sukupolvien välistä tiedonvaihtoa eläköityneiltä asiantuntijoilta nuoremmille ammattilaisille.

Monimuotoisuus on menestyksemme avain ja erottamaton osa yrityskulttuuriamme.

Johtajuus

Boschilla johtajuus nähdään uudessa valossa. Katsomme kaikkien olevan omalla tavallaan johtoasemassa. Toisin sanoen: ME kaikki JOHDAMME BOSCHIA. Katsomme johtajuutta kolmesta keskeisestä näkökulmasta: kaikki työntekijät johtavat itseään, monet johtavat tiimiä, projektia tai aihealuetta ja me kaikki yhdessä johdamme yritystä. Olemme kuvanneet johtajuuteen ja yhteistyöhön liittyvät menettelymme kymmenellä We LEAD Bosch -periaatteella. Meidän nähdäksemme kaikki intohimoiset huippuosaajamme vaikuttavat Boschin menestykseen missiomme ”Invented for Life” mukaisesti. Keskeistä on työstä nauttiminen, koko organisaation ammattitaidon lisääminen, henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen yhdessä kohti huippusuoritusta jokaista yksilöä kunnioittaen.

Boschilla vaikutat ihmisten elämään

Liiketoiminta on meille tärkeää, mutta niin on myös ympäristön hyvinvointi. Hyväntekeväsyyssäätiön tuella kehitämme arjen teknologiaa ja tuemme samalla yhteiskunnallisia ja ympäristöön liittyviä projekteja. Jätä pysyvä jälki maailmaan innovatiivisilla, hyödyllisillä ja älykkäillä ratkaisuilla.

Boschista on tulossa hiilineutraali

Kestävyys

Kestävyys Boschilla

Tavoitteenamme on kehittää teknologiaa elämää varten. Sitoutuminen kestävyyteen ja kauaskatseisuuteen on yksi yrityksemme kulmakivistä. Yli 400 Bosch-toimipaikkaa toimii jo nyt hiilineutraalisti, mutta pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme ilmastovaikutuksia entisestään. Haluamme auttaa torjumaan ilmastonmuutosta, ja seuraamme tarkasti Bosch-tuotteiden, hankintojen ja logistiikkaketjujen hiilijalanjälkiä. Lisäksi autamme jokaista työntekijäämme kasvamaan kohti kestävämpiä elämäntapoja.

Boschista on tulossa hiilineutraali
Robert Bosch Stiftung -säätiö

Bosch-säätiö

Bosch-säätiö – kaiken toimintamme perusta

Missionamme on keskittyä ulkoisista paineista välittämättä kehittämään teknologioita, jotka vaikuttavat aidosti ihmisten arkielämään. Me emme ole riippuvaisia osakemarkkinoista, ja 92 % osakkeistamme on voittoa tavoittelemattoman Robert Bosch -säätiön hallussa. Tämä varmistaa, että yrityksen voittoja ohjataan yhteiskunnallisiin hankkeisiin ja organisaatioihin, jotka edistävät tutkimusta, terveyttä, koulutusta ja yhteiskunnallista kehitystä. Menestyksemme vaikuttaa näkyvästi kaikkeen ympärillämme ja innostaa meitä luomaan uutta, innovoimaan ja panostamaan maailman parantamiseen.

Robert Bosch Stiftung -säätiö
Bosch Renningenissä

Invented for Life

Invented for Life

Olemme jo sadan vuoden ajan tuottaneet kipinöitä, katalyytteja, ajattelijoita, edelläkävijöitä ja ongelmanratkaisijoita, jotka etsivät aina uusia jännittäviä ja elämää rikastavia haasteita. Seuraavassa muutamia tähtihetkistämme:

  • Maailman ainoa täysin automatisoitu ja itsenäisesti toimiva pysäköintijärjestelmä.
  • Nopea koronavirustesti, joka tuottaa luotettavia ja turvallisuutta parantavia tuloksia jo 39 minuutissa.
  • Vuoteen 2025 mennessä kaikkiin elektronisiin Bosch-tuotteisiin pyritään sisällyttämään tekoäly.

Modernin, väljän ja innostavan työympäristön avulla vaalimme tietoisesti yhteistyötä sekä uudenlaista ja innovatiivista ajattelua. Meillä pääset oppimaan uutta, verkostoitumaan, ajattelemaan vapaasti ja kehittämään mullistavia muutoksia osana mahtavaa tiimiä.

Bosch Renningenissä

Innostu meillä – lyhyesti

Icon jewel

Pitkän tähtäimen arvot

Icon user-arrows-heart

Monimuotoisuutta käytännössä

Icon watering-can

Tukea tarjoava johto

Icon global-entrepreneur

Taloudellinen riippumattomuus ja yhteiskuntavastuu

Icon leaf-simple

Vahva kestävyysstrategia

Icon box-lightbulb

Innovaatioiden edistäjä

Shawn istuu työpöydän ääressä toimistossa.

Work #LikeABosch — Hae nyt

Jaa tämä: