Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa

Yhteistyö ja johtajuus

Innostetaan toisiamme. Innostu ja innosta muita kohti parempaa nykyhetkeä ja huomista vakaiden arvojen ja kauaskatseisuuden kautta. Työskentele #LikeABosch

Monimuotoinen työntekijäjoukko poseeraa iloisena kokoushuoneessa, joka on täynnä post-it-lappuja.

Bosch arvostaa arvoja

Kaikki ovat erilaisia, ja juuri se on meille tärkeää. Inspiroidu työympäristössä, jossa saat olla oma itsesi ja laajentaa maailmankuvaasi kansainvälisen yhteisön tuella. Yhteistyö, avoimuus, kunnioitus ja luottamus – sitä on Bosch.

Yrityksemme arvomaailma on meille tärkeä. Boschin kulttuuri pohjautuu yrityksen perustaneen Robert Boschin arvoihin, joita ovat keskinäinen kunnioitus, oikeudenmukaisuus, luottamus, vastuu ja ratkaisukeskeisyys. Elämme arvojemme mukaisesti ja olemme ylpeitä Bosch-perheestämme. Kyse on muustakin kuin pelkästä johtamiseen liittyvästä sanahelinästä: inspiroimme toisiamme aidosti. Kyselyjen mukaan sitä mieltä on myös 80 % henkilöstöstämme.

Tavoitteenamme on parantaa kaikkien elämänlaatua ja koko maailmaa nyt ja tulevaisuudessa. Strategia on monisyinen samalla tavoin kuin henkilöstömme. Yksilöllisyys johtaa uusiin ideoihin ja teknologioihin. Koska käytettävissäsi on laaja verkosto muita Bosch-työntekijöitä, voit jakaa tietoa ja kokemuksia kansainvälisesti, vaihtaa ajatuksia ja oppia muilta asiantuntijoilta työntekijäverkostojen, globaalien projektien tai vapaa-ajan aktiviteettien kautta.

Myös entiset työntekijämme ovat erinomainen tuen ja inspiraation lähde. Bosch Management Support -ohjelman kautta järjestämme monenlaista sukupolvien välistä tiedonvaihtoa eläköityneiltä asiantuntijoilta nuoremmille ammattilaisille.

Monimuotoisuus on menestyksemme avain ja erottamaton osa yrityskulttuuriamme.

Boschilla johtajuus nähdään uudessa valossa. Katsomme kaikkien olevan omalla tavallaan johtoasemassa. Toisin sanoen: ME kaikki JOHDAMME BOSCHIA. Katsomme johtajuutta kolmesta keskeisestä näkökulmasta: kaikki työntekijät johtavat itseään, monet johtavat tiimiä, projektia tai aihealuetta ja me kaikki yhdessä johdamme yritystä. Olemme kuvanneet johtajuuteen ja yhteistyöhön liittyvät menettelymme kymmenellä We LEAD Bosch -periaatteella. Meidän nähdäksemme kaikki intohimoiset huippuosaajamme vaikuttavat Boschin menestykseen missiomme ”Invented for Life” mukaisesti. Keskeistä on työstä nauttiminen, koko organisaation ammattitaidon lisääminen, henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen yhdessä kohti huippusuoritusta jokaista yksilöä kunnioittaen.

Boschilla vaikutat ihmisten elämään

Liiketoiminta on meille tärkeää, mutta niin on myös ympäristön hyvinvointi. Hyväntekeväsyyssäätiön tuella kehitämme arjen teknologiaa ja tuemme samalla yhteiskunnallisia ja ympäristöön liittyviä projekteja. Jätä pysyvä jälki maailmaan innovatiivisilla, hyödyllisillä ja älykkäillä ratkaisuilla.

Innostu meillä – lyhyesti

Pitkän tähtäimen arvot

Monimuotoisuutta käytännössä

Tukea tarjoava johto

Taloudellinen riippumattomuus ja yhteiskuntavastuu

Vahva kestävyysstrategia

Innovaatioiden edistäjä

hauskaa työssä

Work #LikeABosch — Hae nyt

Jaa tämä: