Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa
Invented for life

Bosch Suomessa

Boschin nimi on yhdistetty tulevaisuuteen suuntautuvaan tekniikkaan ja vallankumouksellisiin keksintöihin yli 125 vuoden ajan. Bosch toimii kaikkialla maailmassa useilla toimialoilla. Täältä voit lukea liiketoiminnastamme ja yksiköistämme Suomessa.

6

toimipaikkaa

Google Maps
Karttaa ei voi näyttää ilman suostumustasi.

Käytämme Google Maps -karttapalvelua. Jotta kartta voidaan näyttää, sinun on ensin annettava suostumuksesi. Jos annat suostumuksesi, tiedot siirretään Googlelle, käytetään evästeitä ja otetaan yhteyttä Googlen DoubleClick-mainontaverkostoon. Tämä voi käynnistää muita tietojenkäsittelytoimia. Ei voida sulkea pois sitä, että tietoja siirretään myös Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin.

Voit peruuttaa suostumuksesi heti tai tulevaisuudessa milloin tahansa lataamalla verkkosivuston uudelleen.

Lue lisää

Bosch Suomessa

Faktoja ja lukuja

Vuodesta 1911

saakka

3

Bosch-yhtiötä

toimintaa viidessä kaupungissa

Innostavat tuotteet ja palvelut

Autossasi, kotonasi tai työpaikallasi — Bosch-teknologia vaikuttaa monilla elämänalueilla.

Tuotemerkkimme

Bosch-konsernin valikoimiin kuuluu lukematon määrä erilaisia tuotemerkkejä, jotka on räätälöity yksilöllisesti eri markkinoiden vaatimusten mukaisesti. Myös näiden tuotemerkkien tuotteet ja palvelut on suunniteltu parantamaan elämänlaatua. Tutustu tuotemerkkeihimme:

  1. Bosch
  2. Bosch Car Service
  3. Rexroth
  4. CST/berger
Robert Boschin muotokuva

Historiamme

Robert Bosch perusti vuonna 1886 Stuttgartissa "Hienomekaniikan ja sähkötekniikan työpajan". Tästä alkoi nykyään maailmanlaajuisesti toimiva yritys. Heti alusta asti yritykselle oli ominaista innovaatiovoima ja sosiaalinen sitoutuminen.

Puro Boschin toimipaikan läheisyydessä Blaichachissa, Saksassa.

Me kannamme vastuun

Meille kestävä kehitys tarkoittaa sekä yrityksen pitkän aikavälin menestymisen turvaamista että luonnonvarojen, joista sekä nykyiset että tulevat sukupolvet ovat riippuvaisia, suojelemista. Näin ekologia palvelee innovatiivisuutta. Samalla osoitamme kantavamme laaja-alaista yhteiskunnallista vastuuta sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella.

Stefan Hartung

Hyvä liiketoimintatapa

Hyvä liiketoimintatapa on kiinteä osa yrityksemme arvoja. Maailmanlaajuisesti sovellettavilla säännöillä pyrimme suojelemaan henkilöstöämme ja yritystämme sekä asiakkaitamme ja kumppaneitamme.

Ota yhteyttä Boschiin

Odotamme yhteydenottoasi.

Puhelinnumero

Lähetä meille viesti

Keskustele kanssamme!

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotus? Ota yhteyttä. Olemme tavoitettavissa arkipäivisin klo 8-16.