Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa

Kansainväliset urat

Kasva. Nauti. Innosta. Työskentele #LikeABosch

Kaksi yhdessä ohjelmoivaa kollegaa istuu saman työpöydän ääressä näyttöjensä edessä ja skoolaa toisilleen.

Työskentele #LikeABosch

Bosch välittää sinusta, liiketoiminnastaan ja ympäristöstä. Työntekijöille antamamme lupaus pitää: haluamme kasvaa yhdessä, nauttia työstämme ja innostaa toisiamme. Liity joukkoon ja huomaa ero. Työskentele #LikeABosch.

Mitä työskentely #LikeABosch tarkoittaa?

Ota selvää, kuinka voit kasvaa, nauttia ja innostaa Boschin kanssa.

Bosch Business Coaches

"Asetamme ihmiset keskiöön"

Bosch haluaa tukea työntekijöidensä terveyttä ja hyvinvointia monin tavoin. Tarjolla on muun muassa coachingia kaikille Boschin työntekijöille eri puolilla maailmaa. Jokainen voi kokea valmennuksen ja itsensä kehittämisen voiman – tehtävästä, toimialasta ja toimipaikasta riippumatta.

Räätälöityjä ohjelmia, monipuolisia näkymiä

Emme tiedä, millaista uraa suunnittelet. Mutta tiedämme, että löydät meiltä sopivan aloitusmahdollisuuden.

Yhdessä voimme saavuttaa enemmän

Ammattilaisille

Meillä sinun kokemuksellasi on tulevaisuus. Olipa kyseessä sitten esineiden internet, sähköinen liikkuminen tai kestävä rakentaminen — Boschilla olet osa innovatiivisia ratkaisuja, joilla parannetaan ihmisten elämänlaatua. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä maailmanlaajuisesti, joustavan työajan sekä tuemme sinua osaamisesi kehittämisessä.

Aloita urasi

Vastavalmistuneille

Aloita urasi meillä. Oletko suorittanut menestyksekkäästi tutkintosi ja olet nyt etsimässä haastavaa työpaikkaa, joka tarjoaa hyviä mahdollisuuksia maailmanlaajuisesti? Junior Managers -ohjelmassamme opit johtamaan projekteja ja tiimiä menestyksekkkästi. Tai voit keskittyä kehittymään asiantuntijana voidaksesi paneutua aiheisiin, joista olet intohimoisen kiinnostunut — mahdollisesti jopa väitöskirjasi yhteydessä.

Luo tulevaisuutesi meidän kanssamme

Opiskelijoille

Luo perusta huomiselle. Et ehkä tiedä miten, mutta yksi asia on varma: haluat muokata tulevaisuutta ideoillasi. Boschilla sinulla on mahdollisuus saada monipuolista tietoa erilaisista tehtäväalueista opiskelusi aikana. Tule meille harjoittelijaksi tai töihin opintojesi ohella ja toteuta kanssamme suuria innovaatioita.

Maailmanlaajuiset sosiaalisen median kanavamme

Bosch on esillä myös LinkedIn-urapalvelussa. Sen kautta tavoitat Boschin henkilöstöhallinnon ja voit pitää yhteyttä kontakteihisi.

Kununu- ja glassdoor-sivustojen kautta työntekijät, harjoittelijat ja työnhakijat voivat arvioida Boschia työnantajana ja lukea muiden antamia arvioita.

YouTube-kanavamme Bosch Global tarjoaa videoita Boschista ja tuotteistamme sekä Boschin työntekijöiden kuulumisia ja esittelyjä. Seuraa Jobs & Careers -soittolistaamme

hauskaa työssä

Work #LikeABosch — Hae nyt

Jaa tämä: