Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa

Henkilökohtainen kasvu ja kehitys

Kehitytään yhdessä. Kehitä itseäsi uusia rooleja, tehtäviä ja mahdollisuuksia varten. Työskentele #LikeABosch

Henkilö seisomassa hyllyn edessä. Hylly on täynnä lippalakkeja, joissa on Boschiin liittyviä printtejä, kuten Work #LikeABosch

Boschilla kehityt varmasti.

Olemme muovanneet markkinoita ja teknologioita yli 130 vuotta. Boschin tavoin myös sinä voit oppia, kasvaa ja luoda uutta, sillä kehitys ei tunne rajoja.

Olemme kiinnostuneet kehittämään sinua kokonaisuudessasi, emme vain ”yhdeksästä viiteen” -versiota sinusta, koska elämässä on kyse tasapainosta. Tarjoamme runsaasti tukea ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseesi työtuntien aikana sekä laajan valikoiman ilmaisia ja yrityksen rahoittamia koulutuskursseja, joille kaikki voivat osallistua. Bosch-koulutuskeskuksessamme kaikille työntekijöille tarjotaan kattava valikoima teollisuuden parhaita koulutusvaihtoehtoja “Tekoäly”- ja “Aivoriihi”-kurssista aina “Yhteistyö”-kurssiin saakka. Milloin ja missä tahansa oppimista tuetaan maailmanlaajuisesti tunnustettujen laitosten verkkokurssien ilmaisilla lisensseillämme. Ja pisteenä iin päälle: tarjoamme tarvittaessa taloudellista tukea sinun ja perheenjäsentesi muodolliseen koulutukseen.

Yritysyliopistomme on paikka, jossa voit oppia tulevaisuuden teknologioista, innovatiivisista käytännöistä ja johtamistaidoista, jotka auttavat sinua kehittymään ja löytämään paikkasi Boschilla. Opit käytännöllisessä, ammatillisessa ja akateemisessa ympäristössä kaikkialta päin Boschin maailmaa sekä laajemmin eri teollisuudenaloilta peräisin olevilta asiantuntijoilta. Koulutus voidaan tarjota eri muodoissa liikkeenjohdon ohjelmista maisterin tutkintoihin, kansallisiin ja kansainvälisiin seminaareihin, konferensseihin ja iltaesitelmiin sekä kansainväliseen tietämyksen siirtoon tarkoitettuihin foorumeihin — mutta kukin muoto keskittyy sinuun ja omaan löytömatkaasi.

Liiketoimintamme on maailmanlaajuista, joten tarvitsemme itsevarman, maailmanlaajuisen ja avarakatseisen tiimin. Olemme lähettäneet menestyksekkäästi työntekijöitä kaikkialle päin maailmaa yli 100 vuoden ajan täysimittaisella tuella – tarjoamme tätä sinulle ja perheellesi. Varmistamme tutustumismatkojen, kieliopintojen ja kulttuurienvälisen koulutuksen avulla, että sinä ja perheesi olette hyvin valmistautuneita. Kun saavut uuteen maahan, olemme rinnallasi; tarjoten henkilökohtaista tukea, perehdytystä ja paikallista mentorointia. Autamme sinua lisäksi paluumuuttosi hyvissä ajoin suunnittelemisessa, ja kun palaat kotiin, tarjoamme tukea uudelleenkotouttamiseen.

Yritys, jolla on menneisyys, ja työpaikka, jolla on tulevaisuus.

Voimme luoda tulevaisuutta vain käyttäen perustanamme jaettua historiaamme. Robert Bosch perusti vuonna 1886 Stuttgartissa yrityksen "Hienomekaniikan ja sähkötekniikan työpaja". Tämä käynnisti maailmanlaajuisen järjestömme. Innovaatio ja sosiaalinen sitoutuminen muovasivat toimintaamme alusta lähtien. Kehitämme ja uudistamme liiketoimintaamme edelleen, mutta tämä perusta säilyy.

Löydät paikkasi Boschilta

Yksi maailmanlaajuinen yritys, lukuisia työskentelytapoja ja perehtymisalueita. Halusitpa sitten maailmanlaajuisen yrityskulttuurin tai startup-yrityksen henkeä, säkkituoleja tai hallituksen kokoushuoneita, muodollista tai joustavaa tyyliä. Pyritpä sitten etenemään urallasi ylöspäin tai siirtymään aivan eri suuntaan — olemme rinnallasi.

Grow Boschin kanssa — Yleiskatsaus

Vakavarainen työnantaja, jolla on kokemusta ja historiaa

Lukuisia koulutusmahdollisuuksia

Kehitä tulevaisuuden pätevyyksiä

Useita uria yhdessä yrityksessä

Kansainvälisiä toimeksiantoja ja kansainvälistä yhteistyötä

Kehitä tulevaisuuden osaamista

hauskaa työssä

Work #LikeABosch — Hae nyt

Jaa tämä: