Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa

Henkilökohtainen kasvu ja kehitys

Kehitytään yhdessä. Kehitä itseäsi uusia rooleja, tehtäviä ja mahdollisuuksia varten. Työskentele #LikeABosch

Shawn ja Shawna antavat toisillensa nyrkkitervehdyksen Dennerin toimistossa CO₂-merkin edessä.

Boschilla kehityt varmasti.

Olemme muovanneet markkinoita ja teknologioita yli 130 vuotta. Boschin tavoin myös sinä voit oppia, kasvaa ja luoda uutta, sillä kehitys ei tunne rajoja.

Enemmän kuin vain työpaikka

Olemme kiinnostuneet kehittämään sinua kokonaisuudessasi, emme vain ”yhdeksästä viiteen” -versiota sinusta, koska elämässä on kyse tasapainosta. Tarjoamme runsaasti tukea ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseesi työtuntien aikana sekä laajan valikoiman ilmaisia ja yrityksen rahoittamia koulutuskursseja, joille kaikki voivat osallistua. Bosch-koulutuskeskuksessamme kaikille työntekijöille tarjotaan kattava valikoima teollisuuden parhaita koulutusvaihtoehtoja “Tekoäly”- ja “Aivoriihi”-kurssista aina “Yhteistyö”-kurssiin saakka. Milloin ja missä tahansa oppimista tuetaan maailmanlaajuisesti tunnustettujen laitosten verkkokurssien ilmaisilla lisensseillämme. Ja pisteenä iin päälle: tarjoamme tarvittaessa taloudellista tukea sinun ja perheenjäsentesi muodolliseen koulutukseen.

Robert Bosch College

Yritysyliopistomme on paikka, jossa voit oppia tulevaisuuden teknologioista, innovatiivisista käytännöistä ja johtamistaidoista, jotka auttavat sinua kehittymään ja löytämään paikkasi Boschilla. Opit käytännöllisessä, ammatillisessa ja akateemisessa ympäristössä kaikkialta päin Boschin maailmaa sekä laajemmin eri teollisuudenaloilta peräisin olevilta asiantuntijoilta. Koulutus voidaan tarjota eri muodoissa liikkeenjohdon ohjelmista maisterin tutkintoihin, kansallisiin ja kansainvälisiin seminaareihin, konferensseihin ja iltaesitelmiin sekä kansainväliseen tietämyksen siirtoon tarkoitettuihin foorumeihin — mutta kukin muoto keskittyy sinuun ja omaan löytömatkaasi.

Mene ulkomaille kanssamme

Liiketoimintamme on maailmanlaajuista, joten tarvitsemme itsevarman, maailmanlaajuisen ja avarakatseisen tiimin. Olemme lähettäneet menestyksekkäästi työntekijöitä kaikkialle päin maailmaa yli 100 vuoden ajan täysimittaisella tuella – tarjoamme tätä sinulle ja perheellesi. Varmistamme tutustumismatkojen, kieliopintojen ja kulttuurienvälisen koulutuksen avulla, että sinä ja perheesi olette hyvin valmistautuneita. Kun saavut uuteen maahan, olemme rinnallasi; tarjoten henkilökohtaista tukea, perehdytystä ja paikallista mentorointia. Autamme sinua lisäksi paluumuuttosi hyvissä ajoin suunnittelemisessa, ja kun palaat kotiin, tarjoamme tukea uudelleenkotouttamiseen.

Menneisyytemme perustalle rakentuva tulevaisuus: Historiamme

Yritys, jolla on menneisyys, ja työpaikka, jolla on tulevaisuus.

Voimme luoda tulevaisuutta vain käyttäen perustanamme jaettua historiaamme. Robert Bosch perusti vuonna 1886 Stuttgartissa yrityksen "Hienomekaniikan ja sähkötekniikan työpaja". Tämä käynnisti maailmanlaajuisen järjestömme. Innovaatio ja sosiaalinen sitoutuminen muovasivat toimintaamme alusta lähtien. Kehitämme ja uudistamme liiketoimintaamme edelleen, mutta tämä perusta säilyy.

Löydät paikkasi Boschilta

Yksi maailmanlaajuinen yritys, lukuisia työskentelytapoja ja perehtymisalueita. Halusitpa sitten maailmanlaajuisen yrityskulttuurin tai startup-yrityksen henkeä, säkkituoleja tai hallituksen kokoushuoneita, muodollista tai joustavaa tyyliä. Pyritpä sitten etenemään urallasi ylöspäin tai siirtymään aivan eri suuntaan — olemme rinnallasi.

Berliinissä järjestettävän “Bosch Connected Experience” -hackathonin osallistuja istuu selkä kameraan päin ja työskentelee kannettavalla tietokoneellaan. Tällä on päässään #LikeABosch-lakki.

Kehityksesi

Kehityksesi

Liiketoimintamme perustuu löytöihin, joten haluamme luonnollisesti, että kaikki työntekijämme menestyvät ja löytävät uusia polkuja itselleen. Tämä energisoi sinua ja parantaa toimintaamme. Voimme luoda standardoitujen prosessien ja välineiden avulla parempaa koulutusta ja kiinnostavampia töitä sekä mahdollistaa elinikäisen oppimisen. Näin saamme lopulta aikaan innovatiivisemman tiimin.

  • Pidämme pätevyyksien hallintaan liittyvät tiedot avoimina, jotta sinä ja me voimme nähdä yhdessä, missä vahvuutesi ja mahdollisuutesi piilevät.
  • Säännölliset keskustelut johtajiesi ja tiimisi kanssa auttavat suunnittelemaan henkilökohtaista ja ammatillista tulevaisuuttasi.
  • Kun menet ”MyDevelopment” -kauppaan, löydät vaihtoehtoja henkilökohtaisen kehityksesi edistämiseen verkottumisesta ja valmennuksesta aina suoraan koulutukseen saakka.
  • Yrityksemme ”kykyreserveissä” valmistelemme asiantuntijoita ja johtajia näiden tuleviin tehtäviin. Useimmat johtajamme kehittyvät Boschin sisällä. Tämän ansiosta sinulla on tilaisuus kasvaa — liiketoiminta-alueiden, toimien ja toimipaikkojen rajojen yli.

Grow Boschin kanssa – Kehityksesi
Kaksi Boschin työntekijää, nainen ja mies, istuvat sohvalla ja käyvät ystävällistä keskustelua. Nainen pitelee kannettavaa tietokonetta. Kummallakin on päällään T-paita, jossa on “#LikeABosch”-teksti.

Monipuoliset urat

Monipuoliset urat

Uusia suuntia, lukuisia rooleja, lähes loputon määrä tiimejä ja kiehtovia projekteja. Boschilla monipuolisuus on todellakin elämän suola. Voit kehittyä kanssamme asiantuntijana, johtajana, ketterissä tiimeissä tai projekteissa, ja siirtyä muille toiminta-alueille, muihin toimipaikkoihin tai muihin maihin. Sinulle on avoinna useita vaihtoehtoja ja keinoja, joiden avulla voit määrittää urasi. Minkä suunnan sitten valitsetkin, me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Grow Boschin kanssa – Monipuoliset urat
Ihmisjoukko seisoo pöydän ympärillä, nauraa ja työskentelee yhdessä eri tehtävien parissa “Bosch Connected Experience” -hackathonissa Berliinissä. Pöydällä on suuri määrä eri muistiinpanoja, värikkäitä Post-it-lappuja ja lyijykyniä sekä kannettava tietokone. Muut osallistujat seisovat takana eri projektijulisteilla varustettujen ilmoitustaulujen ympärillä.

Ihmiset ja projektit

Ihmiset ja projektit

Kun sanomme, että luomme tulevaisuutta, tarkoitamme sitä. Tämä voi tarkoittaa maailmanlaajuisia megatrendejä tai huippuluokan teknologioita verkotetulle maailmalle. Päädymme mahdollisesti työskentelemään yhdessä ketterässä startup-ympäristössä tai kauan aikaa sitten vakiintuneissa yritysrakenteissa. Minkä tahansa parissa ja kuinka sitten työskentelemmekin, asetamme uusia vaatimuksia ja muutamme ihmisten elämää.

Grow Boschin kanssa – Ihmiset ja projektit

Grow Boschin kanssa — Yleiskatsaus

Icon welcome

Vakavarainen työnantaja, jolla on kokemusta ja historiaa

Icon development

Lukuisia koulutusmahdollisuuksia

Icon gears-interlocked-arrow

Kehitä tulevaisuuden pätevyyksiä

Icon team-signpost

Useita uria yhdessä yrityksessä

Icon World-Paperplane

Kansainvälisiä toimeksiantoja ja kansainvälistä yhteistyötä

Icon chart line

Kehitä tulevaisuuden osaamista

Shawn istuu työpöydän ääressä toimistossa.

Work #LikeABosch — Hae nyt

Jaa tämä: