Siirry pääsisältöön
Bosch Suomessa

Bosch – AIoT:n merkitystä avaamassa

The AIoT show – powered by Bosch

AIoT – tekoälyn ja esineiden internetin yhdistelmä – muuttaa elämäämme perustavanlaatuisesti tulevina vuosina. Mutta miten? Ja mitä se itse asiassa tarkoittaa? Lyhyesti sanottuna näiden kahden yhdistyessä laitteet pystyvät paitsi keräämään ja analysoimaan dataa, myös toimimaan sen perusteella, tekemään päätöksiä ja oppimaan automaattisesti.

Boschin teknologia kulkee tämän kehityksen etunenässä eri toimialoilla. Tätä kehitystä esittelemme 10 lyhyessä jaksossa. The AIoT Show – Powered by Bosch luo katsauksen keinoälyn suhteesta esineiden internetiin ja vaikuttavaan tieteeseen, kodin keittiöstä aina maailmankaikkeuden kaukaisiin syvyyksiin. Yhdessä kuljemme kohti samaa tavoitetta – älykkäämpää, verkottuneempaa arkea.

Tapaa kollegamme Camilla ja Linda Bosch Nordicista. He isännöivät AIoT-showta, jonka jokaisessa 10 jaksossa on kiinnostavaa tietoa erilaisista liitettävistä älyratkaisusta. Bosch & AIoT - a smart connection!

The AIoT Show - Powered by Bosch

Trailer

The AIoT show — powered by Bosch!

Tapaa kollegamme Camilla ja Linda Bosch Nordicista. He isännöivät AIoT-showta, jonka jokaisessa 10 jaksossa on kiinnostavaa tietoa erilaisista liitettävistä älyratkaisusta. Bosch & AIoT - a smart connection!

The AIoT Show - Avaruus

Avaruus

The AIoT show — Avaruus

Koko ihmiskunnan historiassa vain hieman yli 500 henkilöä on matkustanut avaruuteen. Muutaman seuraavan sukupolven aikana lukema kuitenkin kasvaa joka vuosi. Avaruuskilpa on käynnissä, ja avaruusmatkailun turvallisuus ei olekaan koskaan ollut yhtä tärkeää. Tässä AIoT Show’n jaksossa kuulemme, miten Bosch pyrkii pitämään nykypäivän ja tulevaisuuden astronautit turvassa heidän matkoillaan kohti tähtiä.

The AIoT Show - Terveys

Terveys

The AIoT Show - Terveys

Jo nykyään voi itse seurata verenpainetta, sykettä, verensokeria ja muita terveystietoja, mutta miten älykkäät, verkottuneet ratkaisut auttavat pysymään terveenä tulevaisuudessa? Tässä The AIoT Show’n jaksossa Camilla ja Linda paljastavat joitakin älykkäitä ideoita, joiden avulla Bosch pyrkii pitämään kehomme parhaassa mahdollisessa kunnossa.

The AIoT Show - Teollisuus

Teollisuus

The AIoT Show - Teollisuus

Tässä The AIoT Show’n jaksossa puhutaan tulevaisuuden tehtaista. Bosch on Teollisuus 4.0:n kehityksen etulinjassa tehdassalien robottiratkaisuista aina älykkäisiin antureihin, jotka varoittavat vaarasta ja lisäävät tehokkuutta.

The AIoT Show - Puettavat älylaitteet

Puettavat älylaitteet

The AIoT Show - Puettavat älylaitteet

Vuonna 1977 julkaistiin kaikkien aikojen ensimmäinen laskin/rannekellohybridi. Sittemmin se on tunnustettu massamarkkinoiden ensimmäiseksi esimerkiksi puettavasta älyteknologiasta. The AIoT Show selvittää, miten Boschin anturit toimivat nykyisten ja tulevien sukupolvien verkottuneissa puettavissa älylaitteissa, joita käytämme saadaksemme itsemme parempaan kuntoon ja terveemmiksi tulevia vuosia varten.

The AIoT Show - Älykaupungit

Älykaupungit

Kaupungilla kuultua – miten AIoT tekee älykaupungeista älykkäitä

Koska yhä useammat meistä asuvat kaupungeissa, haaste tehdä niistä turvallisempia, mukavampia ja kestävämpiä on suurempi kuin koskaan. The AIoT Show Powered by Bosch tarkastelee tässä jaksossa muutamia tapoja, joilla verkottuneet älylaitteet ja verkot ratkaisevat joitakin ongelmia – itsepysäköivistä autoista ja innovatiivisista liikenteenhallintaratkaisuista parempaan jätehuoltoon ja puhtaampaan ilmaan.

AIoT Show - Älykoti

Älykoti

Älykoti kullan kallis

Alamme jo nähdä kodeissamme joitakin verkottuneen älyteknologian etuja, mutta olemme vasta raapaisseet pintaa. The AIoT Show Powered by Bosch selvittää tässä jaksossa, miten kodeistamme tulee älykkäämpiä, turvallisempia, mukavampia ja kestävämpiä tulevina vuosina.

The AIot Show - Toimisto

Toimisto

Hommat toimimaan – AIoT toimistossa

Teknologia on muuttanut toimistojen arkea merkittävästi viimeisten 30 vuoden aikana lähtien rakennuksista, joissa toimimme, aina varsinaisiin työtehtäviimme asti. AIoT:n tuoma turboteho vie asioita kuitenkin kokonaan uudelle tasolle. Työpaikat ovat turvallisempia ja mukavampia kuin koskaan aikaisemmin verkottuneiden älylaitteiden kuten antureiden ja kameroiden ansiosta. Uuden sukupolven projektinhallintatyökalut auttavat edistämään tehokkuutta ja tuottavuutta enemmän kuin tällä hetkellä pystymme kuvittelemaan.

The AIoT Show - Tien päällä

Tien päällä

The AIoT Show - Tien päällä

Kuvittele ajomatkaa, jonka aikana voit välttää pahimmat ruuhkat, antaa ajoneuvon etsiä pysäköintipaikan ja pysäköidä itsensä parhaaseen saatavilla olevaan paikkaan ja varoittaa ongelmien ilmaantuessa sinua siitä, mikä on korjattava ja milloin. Tässä The AIoT Show -jaksossa tarkastellaan, millä tavalla ajaminen tulee olemaan paljon helpompaa ja mukavampaa verkottuneiden älylaitteiden tuoman edistyksen ansiosta.

The AIoT show - maatalous

Maatalous

The AIoT Show - Maatalous

Maatalous, maailman vanhin teollisuus, hyötyy ehkä todennäköisimmin verkottuneesta älyteknologiasta nyt ja tulevina vuosina. Tässä The AIoT Show -jaksossa selvitämme, miten anturit tekevät maatiloista turvallisempia, tehokkaampia ja valmiimpia tulevaisuuden haasteisiin.

The AIoT Show - Tulevaisuus

The AIoT Show - Tulevaisuus

Tulevaisuus

Kamerat, jotka ”näkevät” seinien läpi tai konepellin alle, saattavat kuulostaa fantasialta, mutta todellisuudessa ne eivät ole kovinkaan kaukaista tulevaisuutta. Tässä The AIoT Show -jaksossa saamme tietää, kuinka seuraavan sukupolven anturit ja kamerat helpottavat elämäämme lähes päivän jokaisena minuuttina.